כלליפנאי

איך להכין אורז?

איך לעצור שלשולים וכאבי בטן

הכנת אורז היא תהליך פשוט הכולל כמה שלבים בסיסיים. כך תוכלו להכין אורז:

רכיבים:

1 כוס אורז
2 כוסות מים
מלח (אופציונלי)


הוראות:

שוטפים את האורז במסננת דקה עד שהמים מתבהרים. זה עוזר להסיר עודפי עמילן וכל פסולת שעלולה להיות נוכחת.

בסיר בינוני עם מכסה צמוד מביאים את המים לרתיחה.

מוסיפים את האורז לסיר ומערבבים פעם אחת כדי לוודא שהוא מתפזר בצורה אחידה במים.

מוסיפים קורט מלח, אם רוצים, ומערבבים פעם נוספת.

מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את הסיר במכסה.

מבשלים את האורז כ-18-20 דקות, או עד שכל המים נספגו והאורז רך.

מסירים את הסיר מהאש ומניחים לו לשבת, מכוסה, במשך 5-10 דקות כדי לאפשר לאדים לסיים את בישול האורז ולהפוך אותו לרך יותר.

מורידים את האורז במזלג ומגישים.

הערה: זמן הבישול וכמות המים עשויים להשתנות מעט בהתאם לסוג האורז שבו אתה משתמש, אז הקפד לבדוק את הוראות האריזה לגבי זמני בישול ויחסי בישול ספציפיים.

השאר תגובה

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share